Matkailureittejä SuomessaOlemme tälle sivulle keränneet tietoa valmiiksi suunnitelluista matkailureiteistä Suomessa. Toivomme, että ne auttavat Sinua, kun suunnittelet omaa lomamatkaasi.

Tutustu myös Vuokramökkeihin!.

Kuninkaantie


Kuninkaantien toinen pää on Bergenissä, Norjassa, Atlantin rannikolla, mistä se tulee Oslon ja Tukholman kautta Maarianhaminaan ja sieltä Turkuun. Turusta reitti jatkuu Etelä-Suomen halki Viipuriin ja Pietariin. Autoilijoille on teemoitettu kuusi erilaista reittiä, joihin on kuhunkin paketoitu mukaan majoitus ja joitakin muita palveluita.

www.kuninkaantie.net
Turun seutu saaristoineen


Saaristo on aivan erityinen matkailukohde. Saaristosta löydät koskematonta luontoa ja siellä voit harrastaa monenlaista. Katso lisää oheisesta linkistä.

www.saaristo.org
Sininen tie


Sininen tie kulkee Vaasasta halki Suomen Pohjois-Karjalan vaaramaisemiin. Sinisellä tiellä voit viettää kaupunkilomaa tai lepuuttaa itseäsi maaseudun rauhassa.

www.sininentie.fi
Via Karelia


Via Karelia on Itä-Suomalainen matkailutie, johon kuuluvat Runon ja Rajan tie sekä Karjalan Kirkkotie. Runon ja Rajan tie on Suomen vanhin matkailutie. Se kulkee Itä-Suomessa Venäjän rajaa noudatellen Suomenlahdelta Lappiin. Karjalan Kirkkotie on Suomessa ainutlaatuinen ortodoksinen kulttuurimatkailu- ja pyhiinvaelleusreitti, joka kulkee Heinäveden Valamosta Ilomantsin Hattuvaaraan.

www.viakarelia.fi
Vihreän Kullan kulttuuritie


Vihreän Kullan kulttuuritie kulkee Saimaan rantoja myötäillen Mäntyharjun Vihantasalmelta Punkaharjulle saakka.

www.visitmikkeli.fi
Muita linkkejä


Myös näistä linkeistä löydät monenlaista hyödyllistä ja virikkeellistä tietoa Suomessa matkustamisesta:

www.visitfinland.com