Matkatoimistot, matkanjärjestäjät
  Avis Autovuokraamo ja BCD Travel ovat yhteistyökumppaneita.

  Matkatoimisto CWT Kaleva Travel tarjoaa palveluja yrityksille, organisaatioille, julkishallinnolle sekä yksityishenkilöille. Avis Autovuokraamo on CWT:n autonvuokrauskumppani.


  Avis Autovuokraamon yhteistyökumppani Finostrov on jyväskyläläinen matkanjärjestäjä ja ohjelmatuotantoyhtiö, joka on erikoistunut venäjänkielisten asiakasryhmien palvelemiseen. Erikoisosaaminen ei rajoitu vain venäläisiin, vaan he järjestävät matkoja, retkiä ja tapahtumia kaikenlaisille asiakkaille pitkän kokemuksen pohjalta ja laajan yhteistyöverkoston avulla. Finostrov tarjoaa myös koulutusta ja konsultointia sekä käännös- ja ohjelmapalveluja. Finostrovin tarjoaa asiakkailleen nyt myös vuokra-autot Avis Autovuokraamosta edullisilla lomahinnoilla.


  Avis Autovuokraamo toimii yhteistyössä Helsinki Expertin kanssa. Helsinki Expertin toimipisteestä saat varattua nyt myös Avis-auton.Avis tarjoaa Hotel Vip Club International Oy:n jäsenille vuokra-autoja etuhintaan ulkomailla ja kotimaassa. Voit tehdä hintatiedustelut ja varaukset esimerkiksi Avis Autovuokraamon nettisivuilla Vip Clubin Avis-alennustunnuksella (AWD). Avis-alennustunnus merkitään Internetissä AWD-kenttään. Avisin varausjärjestelmä tarjoaa parhaan kulloinkin voimassaolevan hinnan. Edut vaihtelevat maittain.

Hotel Vip Club International Oy on uudenlainen palvelumuoto yrityksille, joissa työn puolesta matkustetaan ja käytetään hotellipalveluja. Hotel Vip Clubin etukortilla asiakas voi saada jopa 50% alennuksen hotellihuoneen listahinnasta yhteistyöhotelleissamme. Puolita hotellikustannuksesi ja liity klubijäseneksi jo tänään!  Avis Autovuokraamo toimii yhteistyössä HGR:n kanssa.

  Lomarengas välittää Avis-vuokra-autoja. Samalla kun varaat Lomarenkaalta mökin, voit myös varata auton edulliseen yhteistyökumppanihintaan. Missä loma - siellä mökki!  Via Egencia on Pohjoismaiden johtava liikematkatoimisto. Via Egencia tunnettiin aiemmin nimellä Via Travel. Avis Autouokraamo on Via Egencian yhteistyökumppani.